Contact Onderzoeker #Covid19 regio Antwerpen of Limburg
Unique Office
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Wil jij deel uitmaken van het identificatieteam en zo jouw steentje bijdragen in de samenleving? TOP! Lees dan zeker verder, want wij zijn op zoek naar een Contact Onderzoeker.

Een contact onderzoekert? Jij zou ingeschakeld worden bij het identificeren, bevragen en vooral ook adviseren van personen die in contact zijn gekomen met COVID19 besmette personen.

Hoe jij dat doet? Jij zou als het ware op huisbezoek gaan. Met de juiste veiligheidsmaatregelen en middelen, bel jij aan bij de juiste personen om zo te starten aan het identificatieproces.

Wees gerust, jij staat er niet alleen voor. Wij voorzien elektronische communicatiemiddelen om hetgeen jij identificeert, snel en correct door te geven.

Daarnaast zal jij ook werken met een vooropgestelde vragenlijst die jou zal ondersteunen bij het bepalen van risico’s en vervolgens het formuleren van adviezen.

Jouw rol is van groot belang want na elk gesprek verzeker jij ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.

Aan de slag gaan als contact onderzoeker is niet niks. Jij bent namelijk een grote speler in de strijd tegen Covid19, daarom dat wij van jou onderstaande vragen :

 • Een diploma hoger onderwijs. Bij voorkeur is die opleiding gezondheidskundig (sociaal verpleegkundige, maatschappelijk werker, vroedkundige, ), of je hebt een aangetoonde affiniteit met de gezondheidssector.
 • Een zeer goed niveau van de Nederlandse taal, jij spreekt deze taal namelijk op dagelijkse basis. Andere talen zijn een pluspunt.
 • Geweldige luister- en communicatievaardigheden want jouw bevindingen zijn van groot belang.
 • Een rijbewijs B aangezien er van jou verwacht wordt om op huisbezoek te gaan.
 • Geen lange vakantie gepland in juli en augustus
 • Wij bieden jou een unieke ervaring want jij zal maatschappelijk een meerwaarde betekenen in deze coronatijden! Na een contract van 2 weken via Unique, krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier