klantendienst medewerker (tele-sales en order-entry) - wommelgem
Randstad
Wijnegem, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Ben jij gepassioneerd door in contact staan met klanten? Heb je de commerciële vibe of ben je nog in een begin-fase en moet je nog veel leren?

Dan is dit jouw kans. Wij bieden jou een full-time functie aan om in een bedrijf in Wommelgem enerzijds tele-sales medewerker aan de slag te gaan waarbij je de gehele opvolging van bepaalde bestellingen zult doen.

Er zijn met andere woorden twee aspecten in deze job. Enerzijds heb je het "selling" gedeelte : Je zal instaan voor het actief telefonisch verkopen van producten en promoties en het communiceren van resultaten.

Anderzijds heb je het "order take" gedeelte : Je bent verantwoordelijk voor de algehele opvolging. Op basis van bestaande bestellijsten, telefonische contacten hebben met klanten om bestellingen op te nemen, doorgeven van bestellingen en het opvolgenNog even een korte samenvatting?

Recapituleren : - Telefonische sales en voorstellen van promoties volgens de sales prioriteiten - Bestellingen opvolgen en beïnvloeden op basis van historische gegevens van de klant-

Planning- Resultaten verzamelen en rapporteren- Organiseren van telefonische oproepen (bv anticiperen op onregelmatige werkweken)-

Correct opnemen van bestellingen

qualification

Wat verwachten we net? Je moet natuurlijk een zeer goede kennis Frans én Nederlands hebben en communicatief zeer sterk zijn.

Daarnaast moet er toch een commerciele passie of vibe aanwezig zijn bij jou. Heb je een bepaalde natuurlijke flair en / of overtuigingskracht?

Jongleren met de courante MS office toepassingen zoals Word of Excel vormen geen probleem voor jou? Perfect! Volgens het principe "voor wat -

hoort wat", staan tegenover het uitoefenen van deze job natuurlijk enkele benefits : 1. een mooi loon 2. maaltijdcheques voor allerlei zaken 3.

op termijn een vast contract (als jij jouw werk goed uitvoert, natuurlijk!) 4. je werkt in daguren van maandag t.e.m. vrijdag 5.

je geniet een opleiding waar je een goede kennis van de producten, organisatie en klanten opdoet Voilà, overtuigd? Solliciteer dan nu!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier