Assortimentscommissie - Creatieve bedenker
chiro
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden
 • zijn creatief, vindingrijk en zitten boordevol leuke ideeën.
 • hebben een beetje commerciële feeling (maar dat kan je natuurlijk ook al doende leren).
 • hebben een groot hart voor de Chiro én De Banier.
 • Om ervoor te zorgen dat De Banier een echte Chirowinkel is en blijft, zijn er natuurlijk Chiromensen nodig die het Chiroassortiment met creatieve en kritische blik bekijken.

  De Assortimentscommissie komt iedere maand samen om na te denken over Chiroproducten : de weg van het eerste gekke idee tot het nieuwe artikel in de winkel wordt door deze commissie gevolgd.

  De promotie van de Chiromaterialen naar iedereen van de Chiro is een van onze taken. We schrijven voor Dubbelpunt en geven ideeën voor sociale media en nieuwsbrieven.

  Ook andere dossiers komen geregeld aan bod. We bespreken thema’s die belangrijk zijn voor De Banier en geven input aan andere nationale Chiroploegen.

  We begeleiden de workshop 'De Bedenkers' op Chirocursussen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier