Werkvoorbereider
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en de werfleider. Je gaat het hele project gaan voorbereiden, zodat de omvorming van de binnendienst vlotjes verloopt naar de buitendienst.

Je werkt daarbij nauw samen met de calculator, waarbij je nog eens de lastenboeken nakijkt. Hierna bestel je de bijhorende materialen en uitrustingen.

Je zorgt voor de tijdige leveringen en het ophalen van materialen indien nodig. Door de volledige voorbereiding van de projecten ben jij de persoon die alles tot in de puntjes kent.

In deze functie komt er dus ook heel wat verantwoordelijkheid kijken, met mogelijkheid tot regelmatig opvolging op de werf!

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou als werkvoorbereider :

 • Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica
 • Je hebt, bij voorkeur, reeds over relevante ervaring m.b.t. glasvezelleidingen / nutsvoorzieningen. Er kan een junior traject worden opgesteld.
 • Je werkt proactief en nauwkeurig
 • Je kan goed overweg met het Ms Office-pakket. Kennis van Autocad is een grote troef
 • Je kan de leiding nemen en medewerkers motiveren
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf, waar jij terecht kan als werkvoorbereider, is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen.

  Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, .

 • in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement.
 • Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering.

  Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf.

  Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

  Men biedt jou als werkvoorbereider een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal).

  Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met maaltijdcheques

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier