lassershulp / buizenfitten
Randstad
Dessel, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Als lassershulp / buizenfitter / allround medewerker, sta je mee in voor volgende taken : - Fitten van buizen diameters 100mm tot 28mm-

Opslijpen en voorbereiden van las- Algemene hulp van de lasser- Snijden van buisstukken op maat- Helpen waar nodig met andere algemene werken (bv.

intrekken van buizen in de woningen voor huisaansluitingen, trekken van kabels Telenet, Proximus,...) Competenties : Kortom, een snugger iemand die de handen uit de mouwen wil steken en wil bijleren op alle niveaus Werf info : Duinbergstraat 17, 2480 Dessel (Regio Kempen)Werkuren 7u-

15u45 of 6u-14u30 in samenspraak met werfleiding Periode : Zeker : heden- 4e week juli om te beginnen. Mogelijkheid tot uitbreiding tot einde project zijnde jaareinde afh van prestaties.

Indien de mensen goed functioneren op deze werf dan zoeken we mogelijkheden nadien om hen verder en na hun uitzendperiode vast in dienst te nemen.

 • Aantal uren / week : - Aantal dagen / week :
 • qualification

 • Reeds een eerste ervaring met lassen- Pluspunt is als je ervaring hebt met een slijptol en kennis hebt van buizen fitten.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier