Bouwkundig ingenieur civiele techniek
MCA Benelux
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Inhoud Je bent verantwoordelijk voor : U bepaalt de noden en de keuze van de technieken inzake funderingen,ondersteuningen en taludstabiliteit.

U interpreteert de resultaten van de geotechnische onderzoeken. U staat in voor de klassieke en de speciale berekeningen (geotechniek enwisselwerking bodemstructuren), de modellering van terreinen en dewisselwerking bodem-structuren.

U stelt de technische specificaties op. U controleert de uitvoering van de werken. U geeft algemene en technische ondersteuning aan de projectleiders.

U volgt nieuwe technieken en evoluties in het vakgebied op. U instrueert een klein team van tekenaars. U leeft de Veiligheids- & Gezondheidsrichtlijnen vermeld in het Project OrientedRisk Assessment na en doet naleven.

Uw Profiel : Industrieel / Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde met enkele jaren relevante werkervaring ineen studiebureau omgeving.

U bent vertrouwd met de gespecialiseerde software voor geotechniek en geotechnische- en structuurberekeningen. U beheerst het Nederlands uitstekend.

Een goede kennis van Frans en Engels iseen pluspunt

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier