HSEQ Verantwoordelijke regio Gent (M/V)
Over Ago
Gent
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een firma gelegen in de Gentse kanaalzone, gaan wij op zoek naar een HSEQ Verantwoordelijke. Jouw verantwoordelijkheden in deze rol zijn divers.

Op vlak van kwaliteit sta je in voor de uitbouw van het kwaliteitsbeleid, beheer van het kwaliteitshandboek en schrijf je procedures en instructies uit.

Daarnaast voer je ook interne audits uit en begeleid je externe audits. Op vlak van preventie bestaat jouw takenpakket oa uit het opmaken van risicoanalyses, keuringen opvolgen, uitvoeren van de operation compliance check, in contact staan met de Externe Dienst voor Preventie.

Tot slot beheer je waterzuiveringen, lozingen en emissies en volg je keuringen op qua milieu en de nodige vergunningen.

Vereisten

Je hebt een technische achtergrond en kan een attest Preventieadviseur niveau 2 voorleggen.

Een erkenning als milieucoördinator is een pluspunt, maar geen vereiste.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Onze klant biedt een gevarieerde functie aan met de nodige verantwoordelijkheden. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier