Automation Technician - Aerotrim
Soudal Group
Turnhout, Belgium
3 dagen geleden

Als Automation Technician sta je in voor het correct onderhoud van de automatische installaties. Als eerstelijn zorger verzamel je de dagelijkse storingen, of meldingen en neem je ook de vragen vanuit de productie en collega techniekers met je mee.

Vanuit je PLC-kennis kan je eventueel fouten in de programmatie oplossen, of vanuit het programma de onderhoud- of engineeringscollega’s assisteren om de installaties (nog) beter te laten draaien.

Daarnaast zal je ook kleinere in-house projecten uitvoeren.

Profiel

Naast je technische opleiding Bachelor of A2 beschik je over een gedegen kennis van PLC programmatie (S7 / WinCC) en meetapparatuur.

Je bent bereid om via opleidingen de snel evoluerende high-tech wereld bij te houden en in een twee-ploegensysteem te werken.

Wij bieden

Binnen een dynamisch groeiend en stimulerend team bieden wij u een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Bedrijf

Aerotrim N.V. onderdeel van de Soudal Group , is een toonaangevende speler in de Europese Aerosolmarkt, met focus op innovatieve productontwikkeling, geautomatiseerde productie en klantgerichte kwaliteitscontrole.

Sinds 1965 is Aerotrim gespecialiseerd in de professionele loonafvulling van unieke collecties Aerosolen in de automotive-, industriële-, huishoudelijke- en cosmetische sector.

Jaarlijks worden er 20 miljoen aerosols geproduceerd op de moderne productiesite in Pelt en gedistribueerd naar private label’ klanten wereldwijd.

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.

Met meer dan 3200 werknemers en 20 productievestigingen in 5 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

Doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor uitstekende prestaties.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier