Luxurious Hotel Host
Luxurious Hotel Hosting
2018 Antwerpen
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Opstartend bedrijf dat enthousiaste en flexibele medewerkers zoekt om vermogende internationale gasten te verwelkomen in de stad Antwerpen.

Job description

Als host ontvang je internationale toeristen die komen overnachten in de stad Antwerpen. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en verblijfplaats, krijg je een of meerdere gastenkamers toegewezen.

Je verwelkomt de gasten en bent het aanspreekpunt voor eventuele vragen. Je rapporteert rechtstreeks aan bedrijfsleider met wie je een open, goed contact zal opbouwen.

Je zal nooit meer dan twee uur per dag moeten werken.

Searched Profile

We zijn op zoek naar jongens en meisjes die vlot, voornaam en beleefd zijn. Je vindt het leuk om hartelijk en vriendelijk te zijn en gasten op hun gemak te stellen.

Je spreekt vlot Engels en Nederlands. Kennis van de stad Antwerpen en toeristische plekken zijn een plus. We stellen een team samen dat flexibel kan werken zodat er dagelijks permanentie kan zijn tussen 12h 's middags en 21h 's avonds.

Gelieve in jouw sollicitatie te specificeren welke dagen (maandag-zondag) en uren (12h-21h) je beschikbaar bent. Je zal nooit meer dan twee uur per dag moeten werken.

We offer

Wij bieden een zeer goed betaalde job aan die tussen de 12€ en 20€ per uur verdient, afhankelijk van jouw kwalificaties, kennis en ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier