Junior projectleider
Whoohoo
Leuven, België
3 dagen geleden

Over de functie

Zin in een uitdagende functie? Waarbij je jezelf kan ontwikkelen en kan groeien?

Als assistent-projectleider ben jij onmisbaar en zorg je voor de optimale administratieve ondersteuning van de projectleider.

Jouw verantwoordelijkheden?

Jij ondersteunt de projectleider van A tot Z.

Zo zorg je voor een goede voorbereiding van projecten en sta je in voor de opvolging van de planning en organisatie van projecten.

Daarnaast bewaak je steeds de kwaliteit en veiligheid op de werven en bewaak je de kosten en budgetten.

Jij bent een echte teamspeler want jij werkt samen met de projectleider,het team en de aankoopdienst. Daarnaast heb jij ook contact met verschillende partijen zoals de bouwheer, leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

Waarom ben jij de kandidaat die we zoeken?

Je hebt een masterdiploma in een bouwtechnische richting.

Industriebouw? Daar ligt jouw passie.

Jouw vrienden beschrijven jou als iemand communicatief en organisatorisch sterk.

Jij staat open voor coaching en hebt ambitie om door te groeien.

Over het bedrijf

Jij komt terecht bij een stabiele speler in de industriebouw, regio Limburg, die ervoor bekend staat om een goede werkgever te zijn.

What's in it for you? Competetief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, bonusplan en een mooi pakket aan verzekeringen.

Daarnaast kom je in een organisatie terecht die zijn beste beentje voorzet om een fijne werksfeer te bekomen door talrijke evenementen te organiseren.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier