Accountmanager
Arval Belgium nv/sa
Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
10 uur geleden
source : Jobat

We care about cars. We care about you.

Ter versterking van onze afdeling Customer Relationship Management Care te Zaventem zijn wij op zoek naar een :

Wat doe je?

Je komt terecht in een team van enthousiaste sales collega’s die een zeer breed takenpakket vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en in stand houden van uitstekende klantrelaties.

Indien gewenst verzorgen we voor onze klanten het volledige fleet management proces, te starten bij het informeren van bestuurders over de offerte, de bestelling, de aflevering en de volledige opvolging eens de wagen op de baan is.

Dankzij je proactiviteit en commerciële benadering win je het vertrouwen van je klanten en bouw je met hen een echte partnership op.

Je bent het vaste aanspreekpunt voor je klanten en bent regelmatig met hen in contact per mail en per telefoon. Je stelt offertes op en adviseert hen over het juiste voertuig voor elke specifieke situatie, zowel functioneel als fiscaal.

Je volgt je gemaakte offertes proactief op en doet er alles aan om de klantentevredenheid en het rendement op je portefeuille te verhogen.

Je denkt mee met de klant en werkt indien nodig oplossingen op maat uit. Je volgt lopende zaken op en je verdedigt de dossiers van de klant bij de verschillende afdelingen waarmee je samenwerkt.

Je kan hierbij altijd rekenen op actieve ondersteuning en coaching door ervaren collega’s.

 • Je hebt al wat ervaring binnen een commerciële binnendienst of staat te springen om die ervaring op te doen.
 • Je kijkt uit naar een stabiele functie die je dagelijks voldoende variatie en uitdagingen biedt om het ook op lange termijn spannend te houden.
 • Je hebt een dynamische en klantgerichte attitude en kan autonoom en gestructureerd werken.
 • In administratieve uitdagingen vind jij met plezier je weg.
 • Flexibiliteit, een open geest en klantenfocus zijn aangeboren talenten.
 • Je bent goed tweetalig (Nederlands / Frans) en hebt een goede kennis van het Engels.
 • Als je een hoger of universitair diploma op zak hebt, is dat fijn, maar jouw passie en teamgerichte persoonlijkheid zijn minstens even belangrijk.
 • Affiniteit met auto’s, autofiscaliteit en vlootbeheer is een plus, maar geen noodzaak.
 • Plaats van tewerkstelling

  Arval Ikaroslaan 99 1930 Zaventem

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier