Leuvens Biostatistiek en Statistische Bioinformatica Centrum
KU Leuven
Leuven
12 dagen geleden

Binnen het Departement Maatschappelijke Gezondheidszorg en Eerstelijnszorg is een 50% ambt vacant in het zelfstandig academisch personeel binnen het domein van de biostatistiek De aanstelling zal gebeuren binnen het Leuvens Biostatistiek en Statistisch Bio-

informatica Centrum (L-BioStat), een onderzoeksgroep binnen het Departement Maatschappelijke Gezondheidszorg en Eerstelijnszorg van de Groep Biomedische Wetenschappen.

Leden van het Departement verrichten interdisciplinair onderzoek met een grote impact op nationaal en internationaal niveau.

Verder staan zij in voor kwalitatief hoogstaand onderwijs in de verschillende opleidingsdomeinen. Daarnaast voorzien zij professionals en instellingen uit de gezondheidssector van inzichten, concepten en technieken die hen toelaten om optimaal in te spelen op de noden en verwachtingen van de patiënt en de samenleving op het gebied van gezondheidszorg.

Bovendien streven ze een voortdurend verbeterende samenwerking met de klinische geneeskunde en het onderzoek na, en zijn ze nauw betrokken bij nationale en internationale partnerschappen.

De focus van het fundamentele en theoretische onderzoek van L-BioStat ligt op medische statistiek, epidemiologie, en andere statistische toepassingen binnen de biomedische wetenschappen.

Daarnaast is L-BioStat een partner van het Leuvens Statistisch Onderzoekscentrum (LStat) dat resulteert in gezamenlijk onderzoek met statistici uit andere departementen van de KU Leuven.

L-BioStat vormt samen met het Centrum voor Statistiek van Universiteit Hasselt (CenStat) het Interuniversitair Instituut voor Biostatistiek en Statistische Bio-

informatica (I-BioStat). Het instituut wordt internationaal erkend voor zijn kwalitatief hoogstaand onderzoek naar methoden voor het analyseren van longitudinale data, ontbrekende gegevens, klinische studies, surrogaat uitkomsten, infectieziekten, voedselveiligheid, statistische bio-

informatica en statistische genetica (microarray experimenten, false discovery rates, analyse van grote en complexe data sets), enz.

De leden van het instituut publiceren frequent, en dit in samenwerking met onderzoekers vanuit de hele wereld. Bovendien zijn de leden zeer actief binnen verscheidene professionele statistische organisaties, in het bijzonder The International Biometric Society, The American Statistical Association, The Royal Statistical Society, The International Society for Clinical Biostatistics en The International Society of Statistical Modelling.

De leden van het Instituut hebben vele prestigieuze erkenningen behaald op het gebied van onderzoek en opleiding.

U hebt een diploma van doctor in de Biostatistiek, Biometrie, Toegepaste Statistiek, of Datawetenschappen, met toepassingen in de Biomedische Wetenschappen.

U beschikt over een sterk onderzoeksdossier in het vakgebied. De onderzoekskwaliteit blijkt uit publicaties in toonaangevende / internationale tijdschriften en uit internationale onderzoekservaring, in het bijzonder in het domein van (bio-

statistiek. Internationale ervaring op het gebied van onderwijs en samenwerking is een belangrijk pluspunt.

U hebt aantoonbare kwaliteiten voor het academisch onderwijs. Onderwijservaring is een pluspunt.

Een goede kennis van het Engels is een vereiste. De KU Leuven biedt cursussen academisch Engels aan.

De bestuurs- en onderwijstaal aan de KU Leuven is het Nederlands. Als u bij aanwerving geen of onvoldoende Nederlands kent, voorziet de KU Leuven in een opleidingsaanbod dat u moet toelaten om na drie jaar in het Nederlandste doceren.

Indien uw onderwijsopdracht volledig anderstalig is, wordt na drie jaar een taalbeheersingsniveau van het Nederlands verwacht dat u toelaat deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

undefined

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier