h&h rework wallenius zeebrugge optie vast
Randstad
Zeebrugge, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Op zoek naar een boeiende job in de haven? Wallenius biedt een volledige opleiding aan om jouw de specifieke technieken aan te leren om waardig teamlid te worden van hun bedrijf.

 • Jij bent verantwoordelijk voor de rework op de H&H machines (monteren van parkeersensoren, trekhaak plaatsen, bumpers bevestigen, navigatiesystemen installeren en lederbleding)- Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van machines en het vervangen van de batterijen- Je vermaakt productiefouten- Je bent stipt en volgt de nodige procedures in het Nederlands- Doorgroeimogelijkheden naar verschillende zones- Ploegenwerk (2- ploegen) + nachtwerk- Mogelijkheid tot vast contract
 • qualification

 • Ervaring / Interesse in rework / touch-up werk- Je kan goed zelfstandig werken- Je bent een echte teamplayer en helpt waar nodig - Mogelijkheid tot nachtwerk- Gemotiveerd om alvoorens een opleiding te volgen- Handige Harry + Henriette - Rijbewijs B Wij bieden jou een job waar je van een volledige opleiding op maat kan genieten! - Tewerkstelling in veilige werkomgeving - Marktconform salaris + voordelen - Een warme werkgever die de nadruk legt om samenwerking - Voldoende faciliteiten : gezellige cafetaria waar koffie en water beschikbaar is voor jou - Een kleine honger?
 • Er zijn automaten voorzien voor wat lekkers - Persoonlijke opvolging tijdens jou traject bij Wallenius - Mogelijkheid tot vast contract na een positieve evaluatie - Doorgroeimogelijkheden naar verschillende zones Interesse om deel te worden van het Wallenius team?

  Aarzel niet, stuur ons alvast je cv en solliciteer voor deze job!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier