Betonarbeider / heftruckchauffeur (m/v)
Konvert Interim Hasselt
Alken, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in de buurt van Alken zijn we op zoek naar een gemotiveerde betonarbeider / heftruckchauffeur.Je staat in voor het maken van putten, knippen van netten en andere betongerelateerde taken.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens met een heftruck.

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten.

De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling. De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...). De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren.
 • Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren. Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, .

 • Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren Optie vastGoede verloningVlotte bereikbaarheidJe werkt in dagdienst, van 9u30 - 18u.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een heftruckattest.Je hebt geen fysieke klachten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier