Java developer
Liantis
Bruges, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Java developer ben je dagelijks bezig met de development aan innovatieve en complexe applicaties in Java en Angular.Je komt terecht in een goed draaiend team dat de interne diensten van Liantis ondersteunt waarbij er een balans is tussen eigen applicaties en integraties van off-the-shelf of cloud oplossingen in het applicatielandschap.

Je werkt mee aan digitaliseringsprojecten rond HR, Finance, Kennisbeheer & Intranetten, dashboards voor medewerkers, beheer van de interne organisatiestructuur, mensen en middelen enz.

 • Je maakt deel uit van een Agile team dat bestaat uit analisten, developers en teamleader / scrummaster. Samen staan jullie in voor de functionele en technische design, de testing en documentatie, Je neemt de concrete technische implementatie en integraties in handen.
 • Vertrekkend vanuit een analyse, werk je de specificaties uit tot een technisch design. Je bent betrokken in technologische en architecturale keuzes en kunt rekenen op de coaching van de Sytem Architect.

  Je staat in voor kwaliteit, doet de nodige testen en schrijft de technische documentatie en draagt bij aan de continue verbetering van het team.

  Je werkt met verschillende tools en applicaties zoals IntelliJ, Jira, Confluence in een Agile omgeving.Je hebt minstens 2 à 3 jaar relevante werkervaring achter de rug.

  Je hebt een actieve kennis van Java 8 of 11, Spring Boot, Angular en Unit, integratie, performantie testing.Naast een goed analytisch inzicht, beschik je over een hands-on mentaliteit.

  Je bent een teamspeler, flexibel en dynamisch ingesteld.Je bent leergierig en deelt actief je kennisInteresse in Devops (oa.

  Azure, Docker containers, Jenkins)Daarboven is ervaring met SCRUM / Agile werken een troef.Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie.

  Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier