Service- en installatietechnieker
Accent
Ruien, BE
1 dag geleden

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het segmentvan weegtoestellen en verpakkingsmachines. Zij zijn werkzaam inheel Belgi en hun klanten strekken zich vandaag veel verder uitdan de fruit- en groentensector.

Zij zijn ook wel werkzaam op defarmaceutische industrie en delevensmiddelenindustrie.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor de installatie en naverkoopdienst van weeg-enverpakkingsmachines bij klanten in heel Belgi (voornamelijk inVlaanderen).

Je werkt vanuit de hoofdzetel in Kluisbergen. Jeassisteert bij ontwerp en opvolgen van projecten en bij organisatiemagazijnbeheer.

Je krijgt wel een inloopperiode om de klanten enhet takenpakket onder de knie tekrijgen.

Functie-eisen

Doorje diploma en / of ervaring heb je een goede kennis vanelektromechanica en elektronica (noties PLC). Je hebt de nodigekennis voor het assisteren bij en opvolgen van projecten.

Een goedekennis van Autocad / Inventor is noodzaak. Je bent klantvriendelijken flexibel en zoekt graag naar oplossingen.

Je bent technischvaardig en je kan zelfstandig werken. Je woont in een straal van ca20km van het bedrijf en beschikt over eigen vervoer.

Lassen vanijzer en inox is eenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Eenfulltime job van maandag tot vrijdag in dagregime waarbij ergestart wordt om 8u. Het loon is bespreekbaar met mogelijkheid totdoorgroei naar bediendecontract.

Een contract met meteen onbepaaldeduur is hier ook bespreekbaar. Er wordt een opleiding geboden overde machines waaraan je zal werken.

Profielomschrijving Door jediploma en / of ervaring heb je een goede kennis van elektromechanicaen elektronica (noties PLC).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier