.Net Architect voor internationaal cloud marketing bedrijf
Austin Bright
Hasselt, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Ben je als .Net architect op zoek naar een functie waar je op technisch vlak uitgedaagd zal worden? Dit bedrijf in Hasselt is al enkele jaren één van de koplopers in het ontwikkelen van cloud marketing platformen voor bedrijven in de retail, bankensector en kmo's.

Men gebruikt hun software als tools om marketing campagnes zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is men hier ook sterk aan het inzetten op interne promoties en welzijn van de werknemers.

Werk je graag aan projecten van A tot Z? Lees dan zeker verder! Jouw verantwoordelijkheden : .Net architect Projecten worden zoals hierboven vermeld van A tot Z afgewerkt door hun twee ontwikkelingsteams.

Als hands-on .Net architect wordt van je verwacht de hele levenscyclus van de software te kunnen verzorgen en uiteraard ook mee te denken aan hoe men de performantie van de applicaties kan verbeteren.

Coaching, ondersteuning en brainstormen over de integratie van nieuwe technologieën behoren hier ook bij. Jouw profiel : .

Net architect Voor deze technische uitdaging is men op zoek naar een persoon die naast het beheersen van verschillende aspecten binnen het .

Net framework, ook de nodige engagement kan brengen om projecten tot een goed einde te brengen. Leergierigheid is hier een belangrijk omdat je de vernieuwingen in technologieën op de voet moet volgen.

Je bent iemand die graag met nieuwe ideeën komt, zaken uitprobeert maar gemaakte keuze ook goed kan onderbouwen naar jouw collega's.

Vlotte en duidelijke communicatie is noodzakelijk als je als groep goed wilt samenwerken. Je beheerst zowel het Nederlands, als het Engels.

Een affiniteit met marketing of een creatieve mindset is zeker een pluspunt! .Net Architect - Locatie : Hasselt Ons aanbod : .

Net architect Een aantrekkelijke verloning op vlak van brutoloon, dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdscheques, gsm-abonnement & laptop.

Een bedrijf dat een agile manier van werken toepast, waardoor ook jij het overzicht kan houden over de projecten waarop je werkt.

Een 40 urensysteem die jouw 12 adv dagen bezorgt en daarnaast ook flexibele werkuren. Werken bij een internationaal bedrijf waar men toch de focus legt op internal movement en welzijn van de werknemers.

Werken op een product dat steeds met zijn tijd moet evolueren. Dit geeft je de kans om voortdurend in aanraking te komen met de nieuwste technologieën op de markt.

Keywords : .Net Core / C#, SQL (LinQ), Node.JS, Javascript Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn?

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier