Commercieel medewerker
Recrewtment
Zwijndrecht, Antwerp, BE
13 dagen geleden
source : Monster

Voor de grootste mobiliteitsorganisatie van het land zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. We zijn innovatief, hechten waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

We zijn doeners, we laten het vooruitgaan, letterlijk en figuurlijk! Je neemt pro-actief contact op met KMO-prospecten en klanten en je stelt de meest aangewezen oplossing voor Je maakt afspraken voor consultants die de klanten / prospecten bezoeken.

Je pleegt overleg met de consultants voor een efficiënte klantenopvolging. Je beantwoordt diverse vragen van klanten / prospecten en je speelt commercieel in op de door jouw gedetecteerde behoeften via upselling en cross selling.

Je maakt offertes op voor de kleinere vloten en volgt deze op Je update systematisch het klantenbestand met nieuwe klantinformatie door hen periodiek te contacteren Als commercieel medewerker heb je een natuurlijke commerciële flair : overtuigen en onderhandelen zijn kwaliteiten die je graag benut.

Ervaring in sales is een grote troef maar geen vereiste : je wilt graag leren en deze job is voor jou een mooie springplank naar een glansrijke carrière in de sales.

Je pakt zaken aan en werkt graag resultaatgericht. Door jouw collegiale aanpak werk jij als een tandem samen met de sales consultants en behalen jullie samen mooie resultaten.

Je werkt gestructureerd en efficiënt, wat de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt. Je spreekt zeer vlot Nederlands én Frans Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, Extralegale voordelen Voortdurende opleiding Doorgroeimogelijkheden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier