Kok Holsbeek
AGO Jobs & HR
Holsbeek, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant actief in de bedrijfscatering zoeken we een gedreven Kok om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Dit in de regio van Holsbeek, in een gesloten vrouwencentra.

Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden.

Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral : op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft.Je hebt ervaring als leidinggevende in een (groot)keuken?

Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Je staat in voor de menu's en stemt je voorraad en bestellingen hierop af.

Als ervaren kok ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen.

Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen.Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode ...

 • Je hebt reeds ervaring mogen opdoen als verantwoordelijke in een (groot)keuken- Je staat voor kwaliteit en werkt steeds ordelijk-
 • Je hebt een natuurlijke leidinggevende uitstraling en bent klantgericht. Je weet in te spelen op hun noden en denkt oplossingsgericht.

 • Je bereid mee de maaltijden - Je plaatst bestellingen- Je zoekt een job waar je 38u / week bent- Je bent bereid 1 weekend op 2 te werken-
 • Je bent bereid te werken tussen 7u in de ochtend en 20u30 in de avond

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier