magazijnier/heftruckchauffeur met attest in kozen
Randstad
Nieuwerkerken, Limburg
9 dagen geleden

job description

Klaarzetten van de klantenbestellingen.Klaarzetten van de goederen voor de chauffeurs.Naast de vertrekkende goederen neem je ook de inkomende goederen in ontvangst.

De geleverde goederen worden door jou gelost, gecontroleerd en op de correcte plaats in het magazijn gezet.Je bent verantwoordelijk voor de netheid van het magazijn.

qualification

 • Heftruckattest noodzakelijk- VCA attest noodzakelijk- Vast na interimperiode- Loon volgens pc. Bouw.-Je bent klant- en servicegericht.
 • Je bent flexibel ingesteld en gemotiveerd.-Je bent stressbestendig.-Je bent niet bang om zowel buiten als binnen te werken.
 • Je bent correct en stipt in het uitvoeren van jouw taken.-Je steekt de handen uit de mouwen.-Je kan zowel zelfstandig als in team functioneren.
 • Ervaring is een pluspunt, geen must.-Basiskennis op het vlak van bouwmaterialen is mooi meegenomen.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier