Technisch tekenaar - metaalconstructiebouw (m/v)
Konvert Interim Zelzate
Assenede, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een firma te Assenede zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. Als tekenaar teken je de metaalconstructies uit volgens de opmetingen en schetsen / plannen.

Je doet dit met behulp van het tekenprogramma Tekla.

Aanbod

De vraag identificerenRuwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken.

Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen). Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, .

 • bepalen en berekenen. Onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bestuderen en ontwerpen.
 • Plannen met details, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken en aanpassen. Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bepalen.

  Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen - Verloning volgens ervaring aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

 • Tewerkstelling in een groeiend bedrijf. - Doorgroeimogelijkheden.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt ervaring met het programma Tekla. - Je hebt kennis en inzicht in montagetechnieken. - Je bent flexibel ingesteld, kan zelfstandig werken en bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. - Je beheerst de Nederlandse taal en spreekt vlot Frans en Engels.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier