SALES AND MARKETING ASSISTANT, Brussel
HAYS
Brussel, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Nederlands, Frans en Engels 1-3 jaar ervaring Brussel Voor onze klant, actief in de veiligheidssector, zoeken wij vanuit HAYS Sales & Marketing een Sales & Marketing Assistant Voor een vervanging als Sales & Marketing Assistant zal je twee jobs in één uitvoeren.

De ene helft is salesgerelateerd en de andere helft is marketinggerelateerd. Je zal aan de CEO en de Business Manager rapporteren.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de interne en externe commerciële communicatie. Je krijgt ook een gevarieerd takenpakket : doorsturen van prijsaanvragen, opvolging van commerciële klachten, beheer salesdesk, opvolging van offertes, coördinatie met andere departementen, .

 • Je zal ook verantwoordelijk zijn voor de uitwerking van de externe communicatie (newsletters, marketingmateriaal, campagnes, enz.
 • De ideale kandidaat heeft tussen 1 à 3 jaar ervaring en is vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Hij / zij heeft een goede feeling voor copywriting, kan zelfstandig werken, org... ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier