FACILITY MANAGER RETAIL
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, BE
19 uur geleden
source : Jobat

Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en (preventief) onderhoud van de gebouwen, technieken en infrastructuur, maar ook voor de projecten (bv.

remodellings en verhuisprojecten). Bovendien behartig je het wagenpark, het energie- en waterbeheer en de inbraak- en brandbeveiliging, dit laatste in samenspraak met de preventieadviseur.

Bij dit alles hou je rekening met budgetten, kwaliteit en termijnen. Je werkt nauw samen met je collega's van de real estate afdeling en facility afdeling, alsook met externe partijen, zoals aannemers en facilitaire dienstverleners, met wie je regelmatig de samenwerkingsakkoorden herbekijkt.

Voor deze vacature van Facility Manager zijn we op zoek naar kandidaten met minimaal een bachelordiploma (bv. in een technische richting of in facilitair management), aangevuld met ervaring in een rol als facility manager.

Daarenboven ben je resultaat- en klantgericht, organisatorisch sterk en ken je zeer goed je weg in de wereld van leveranciers, aannemers en facilitaire partners.

Tot slot sta je ook sterk in je schoenen tijdens onderhandelingen en beschik je over een goede kennis van het Frans.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier