ASSISTENT-PRODUCTIELEIDER MET POTENTIEEL
Hays Kortrijk
Roeselare, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheid als Productieassistent begint vanaf de aanlevering van grondstoffen t.e.m. de productie van het semi-

 • afgewerkt product. Doorheen dit traject begeleid je de operatoren (7-tal) in het klaarzetten en controleren van de installatie en waak je over de juiste volgorde van handelingen;
 • jij geeft finaal akkoord over de opstart van de productie. Gezien het gaat om het verwerken van chemicaliën is het zeer belangrijk om strikte procedures omtrent veiligheid, kwaliteit, orde en netheid te laten naleven.

  In deze job als productieassistent is er ook een administratief luik waarbij je zorgt voor een correcte rapportering, de nodige grondstoffen enz.

  Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de Productiemanager en internationaal zijn er regelmatig contacten met andere vestigingen.

  Voor de vacature van Productieassistent met potentieel zoekt Hays Life Sciences een ingenieur chemie (of bachelor met ervaring).

  Pas afgestudeerde masters met een hands-on ingesteldheid en een proactieve / oplossingsgerichte houding komen ook in aanmerking.

  Je verwerft snel inzicht in processen, planning, productie en kan situaties correct inschatten. Verder communiceer je duidelijk met jouw directe medewerkers-

  operatoren, met andere afdelingen en ook internationaal met andere sites. Een goede praktische kennis NL-EN is dan ook vereist.

  Kennis van SAP is een pluspunt. De productie loopt van 6.30u tot 15u (14.20u op vrijdag).

  Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

  Onze klant biedt een afwisselende job aan als productieassistent, met groeimogelijkheden, en dit binnen een gezonde onderneming in beweging.

  In verhouding tot de verantwoordelijkheden in de job kan je rekenen op een marktconform salarispakket.

  Wil jij deel uitmaken van dit toonaangevend internationaal bedrijf, regio Roeselare, als assistent-productieleider met potentieel (ref.

  1067017)? Neem dan vrijblijvend contact op op het nummer 056 / 65.31.38 of solliciteer online of via mail naar Is dit niet helemaal wat je zoekt?

  Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier