Sales Support Assistant
HeadCount
Scherpenheuvel, Flemish-Brabant, BE
22 uur geleden
source : Monster

Integratech groeit sterk en is daarom op zoek naar een Sales Support Assistant. Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner.

Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren. Functie Als Sales Support Assistant assisteer / ondersteun je het team bij het opmaken en opvolgen van orders, standaard offertes en alle administratief gerelateerde zaken.

 • Je bent de first line support voor technische of product vragen. Je biedt een optimale service aan al onze klanten : Je maakt standaard orders op en geeft deze op een correcte manier in;
 • Je maakt standaard offertes op; Je bent de 'first line support' voor product en / of technische vragen Je lost problemen op en / of schetst een bevredigend actieplan en / of legt specifieke situaties uit.

  Je levert op een efficiënte manier kwalitatieve resultaten door nauw samen te werken met het team om zo alle relevante en correcte data te verkrijgen.

  Je kunt een correcte administratie verzekeren : Info te halen uit ERP en op de Integratech website; Je blijft op de hoogte van de laatste nieuwe producten en toepassingen.

  Je hebt een bachelor in Office Management, talen, . Een eerste werkervaring is een pluspunt, geen must. Je hebt een sterke affiniteit met onze producten (elektriciteit / verlichting).

  Je bent taalvaardig en hebt een perfecte kennis van NL en FR. Je hebt een goeie computerkennis en hebt al gewerkt met een CRM- en ERP-tool Je hebt sterke organisatorische skills.

  Je bent accuraat en communicatief. Je houdt ervan om deadlines te halen. Profiel Een competitief salarispakket, met extralegale voordelen en opleiding.

  Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Een team met geweldige collega's. Aanbod Een competitief salarispakket, met extralegale voordelen en opleiding.

  Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Een team met geweldige collega's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier