hulpboekhouder - voltijds of 4/5de - vast contract na 6 maanden
Randstad
Haacht, Vlaams-Brabant
4 dagen geleden

job description

Ben je op zoek naar een afwisselende job in de boekhouding en administratie? Dit is het!Voor een internationaal bedrijf met kleine hoofdzetel in België, zoeken we versterking op de boekhouding.

Je komt terecht in een team met één andere hulpboekhouder onder de toffe financieel directeur.takenpakket : - 2000-tal facturen in te boeken per jaar.

Door scansysteem gaat dit grotendeels automatisch, maar dit moet grondig nagekeken worden.- contact met leveranciers (info mbt correcte facturatie, betalingen)-

contact met klanten (facturatie, aanmaningen)- regelmatig contact met collega's rond allocatie van inkomende facturen- regelmatig contact met collega's van de logistiek met vragen rond uitgaande facturen en kostenNaast boekhoudkundige taken, zal je ook links en rechts ingeschakeld worden voor administratieve taken.

Het bedrijf wil zo veel mogelijk digitaliseren. Ben je hier ook voor te vinden, dan zal je ingeschakeld worden in toffe projecten rond het volledig integreren van hun planning, materiaalbeheer in hun softwarepakket.

qualification

 • Je hebt hogere studies binnen boekhouding of accountancy fiscaliteit gedaan (graduaat, bachelor, eventueel soortgelijk door ervaring).
 • Je spreekt en schrijft heel goed Nederlands en kan ook in het (eenvoudig) Engels op een professionele manier spreken en mailen met klanten.
 • Zich kunnen behelpen in het Frans is een pluspunt.- Ervaring met Exact is een pluspunt maar het willen leren is voldoende.

  Een rijbewijs is een plus aangezien dit met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken is. (Fiets is natuurlijk ook prima.

  Hoe gebeurt de selectie?- Je reageert via de website of per mail met je cv en een beknopte motivatietekst waarin je aangeeft waarom jij de persoon bent die we zoeken.

  Je vermeldt hierbij steeds de referentie 1075582 zodat we weten waar het over gaat. kom je in aanmerking, dan bellen we je op om een afspraak in te plannen loopt dit goed dan volgt een gesprek bij de klant waarbij je ook een boekhoudtest zal worden voorgelegd.

  loopt dit goed, dan begint het volgende hoofdstuk in je carrière!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier