Ingenieur Bouwkunde (kant bouwheer)
ARCADIS Belgium nv
Tienen, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van betonprojecten d.m.v. een proces van inspecties, onderzoeken, vaststellen van herstelmaatregelen en de begeleiding hiervan.

Als projectleider werk je zelfstandig projecten uit voor algemene betonrenovaties. Concreet behoren volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid : o Afspraken maken over de doelstelling en randvoorwaarden van het project o Vastleggen van de wijze van aanpak (scoop projectplan) o Opmaken van een raming van de werkzaamheden en in overleg assistentie verlenen bij de budgetaanvraag o Uitwerken van een lastenboek en opmaken van een prijsaanvraagdossier in overleg met de lokale inkooporganisatie o Opstarten en voorbereiden van de uitvoering van de werken.

o Opvolgen van de veiligheidsprocedures voor en tijdens de uitvoering o Organiseren van werfbesprekingen met verslaggeving o Opvolgen van de technische aspecten van de uitvoering o Beheer van het budget van een project o Opvolging van oplevering van de werken. Profiel

 • Diploma Bachelor of Master Bouw
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in soortgelijke functie / vakgebied
 • Organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Administratief zeer nauwkeurig
 • Ervaring met planning en projectopvolging is een must Aanbod People First is de Arcadis strategie ! Wat nog meer ? Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
 • We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers! Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Je kan via Arcadis zelfs een (elektrische) fiets leasen aan een voordelig tarief! Locatie Tienen Publish date 17-01-2020 Contactpersoon Ingrid Verbruggen T : (0) 479 929 598

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier