Onderhoudselektricien Int. Bouwfirma - 3 ploegen - Vast Contract
Manpower
Tielt, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als onderhoudselektricien word je verantwoordelijk voor een performante werking van de productie binnen deze bouwfirma. Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de machines en hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor de elektrische componenten.

Je gaat zelfstandig op zoek naar storingen en gaat deze op een efficiënte wijze oplossen. Je hebt daarnaast oog voor verbetering en geeft technisch advies om een nog betere werking te bekomen.

Op regelmatige basis overleg je met de technisch manager.

Je bent in het bezit van een technisch diploma richting elektriciteit, elektromechanica of bent evenzeer onderbouwd door ervaring.

Daarnaast kun je een eerste ervaring voorleggen als onderhoudstechnicus en dit idealiter binnen een industriële productieomgeving.

Je hebt een vergaande kennis van industriële elektriciteit, bent in staat om elektrische plannen te lezen en slaagt erin om problemen vlot op te lossen.

Bij voorkeur heb je eveneens een sterke basis kennis van PLC-sturing en automatisatie. Daarnaast ben je ook nauwkeurig naar rapportering en kun je gestructureerd administratief werk verrichten.

Je houdt ervan om in team te werken en bent bereid om in een 3- ploegen systeem te functioneren.

Tot slot kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands of Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier