Onderhoudstechnicus (m/v)
Konvert
Anderlecht, Belgium
6 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Profiel

Konvert zoekt een onderhoudstechnieker met ervaring in de algemene elektromechanica voor onze klant die als marktleider in Europa op het gebied van industriële dienstverlening (150 centra, 14550 werknemers), is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van beroepskleding, textielartikelen en hygiëne-uitrusting.

Je verantwoordelijkheden :

Onderhoud van de site

Plannen en supervisie van de correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden en algemene diensten.

Naleving van de veiligheids-en milieuvoorschriften.

Bereiken van financiële doelstellingen.

Kennis van veiligheidsvoorschriften-en milieu is een extra troef!

Je rapporteert aan de maintenance manager.

Vereiste kwalificaties

Kennis Elektromechanica

Aanbod

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Tracés maken voor het leggen van leidingen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen. Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten. Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen.

De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten. De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren

Mooie verloning naar ervaring

Groepsverzekering

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier