INTERNAL SALES MEDEWERKER
Manpower
Sint-Niklaas
6 dagen geleden

Job Description

Je staat dagelijks in contact met klanten en beantwoordt vakkundig hun vragen rond commercieel-administratieve onderwerpen.

Je staat ook in voor het inplannen en voorbereiden van prospectie- en klantenbezoeken, de opmaak van offertes, contracten en analyses van de klantenportefeuille.

Je volgt commerciële acties en evenementen mee op van A tot Z.

Client Description

Manpower Beveren met een gespecialiseerde afdeling office people is voor een klant op zoek naar een inside sales medewerker.

Candidate Profile

Klantenservice en klanttevredenheid staan voor jou centraal.

Je schrijft het woord Klant met een hoofdletter, weet het hoofd koel te houden in stresserende situaties en denkt probleemoplossend.

Je bent communicatief sterk en toont zin voor initiatief.

Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou en je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Client Offer

Je komt terecht in een groot bedrijf in volle groei.

Bij vast contract heb je tal van extralegale voordelen : 13e maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en voordelenplatform.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier