ACCOUNT MANAGER IT
Hays Brugge
Kortrijk, W Flanders, BE
16 dagen geleden
source : Monster

Ben je gebeten door IT, droom je over softwaretoepassingen of heb je altijd in een gespecialiseerd consultantbureau willen werken?

 • Accountmanager IT Vlaanderen (m / v)
 • Gedreven en resultaatgericht
 • Commercieel ingesteld Stratton Maes combineert diensten van IT-ontwikkelaars, federaties, juristen en implementeert deze in de operationele processen van verzekeringsmakelaars en -
 • maatschappijen. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van jouw klantenportefeuille in gans Vlaanderen.

  Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten waarmee je een lange-termijnrelatie uitbouwt. In deze commerciële functie krijg je een brede waaier van producten en diensten die je kan aanbieden aan kmo's en verzekeringsmakelaars.

  Verder ben je mede verantwoordelijk voor het volledig verkoopproces, gaande van genereren van leads over het presenteren van commerciële demo's en events tot het verkopen van op maat afgestemde software producten en totaaldiensten.

  Ben je gedreven en resultaatgericht? Dan is deze functie zeker iets voor jou! De ideale kandidaat voor deze vacature behaalde een bachelor-

  of masterdiploma en heeft commerciële ervaring in de dienstensector. Ervaring in de sector van immo, IT en / of verzekeringen vormt een sterke plus.

  Je kan jezelf omschrijven als een ondernemer met commerciële ingesteldheid die houdt van resultaatgerichte uitdagingen. Je komt terecht in een innoverend en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden in binnen-

  en buitenland waar ruimte voor initiatief en zelfstandigheid centraal staat. In ruil voor je inzet word je beloond met een aantrekkelijk salaris én een firmawagen.

  Interesse in deze toffe job als Account Manager IT? Verstuur jouw cv naar !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier