COMMERCIEEL-ADMINISTRATIEF BEDIENDE
Anoniem
Ternat, Vlaams-Brabant, België
8 uur geleden
source : Jobat

Als commercieel medewerker krijg je een uitgebreide waaier aan taken. Zo ben je in eerste instantie het aanspreekpunt voor klanten in het filiaal aan de balie, samen met andere collega's.

Je verleent advies aan klanten via telefoon en mail en staat in nauw contact met zowel professionele klanten als particulieren, actief in de bouwsector.

Je maakt offertes op, naargelang de vraag van de klant, geeft bestellingen in en volgt deze op. Daarnaast sta je ook in voor een aantal administratieve taken waaronder : aanpassen van prijslijsten, opmaken van afhaalbonnen...

Spreek jij vlot Nederlands en beschik je eveneens over een goede mondelinge kennis van het Frans en het Engels ? Heb je een technische affiniteit met de bouwsector (door werkervaring of persoonlijke interesse)?

Ben je vlot met cijfers om offertes op te stellen en prijsberekeningen te maken? Werk je graag nauwkeurig en ben je administratief onderlegd?

Kan je tot slot vlot werken met MS Office?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Onze klant biedt je een gevarieerde job in een boeiend bedrijf! Je zal starten via interimcontract, om na een positieve interimperiode jouw vast contract te ontvangen.

Je loon wordt bepaald naargelang jouw ervaring (rond de 2500eu bruto / maand).

Interesse?

Stuur dan snel jouw cv naar office.zaventem manpower.be of bel voor meer info 02 709 09 70!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier