Quality Manager – Professionele uitdaging + Work-Life Balance
Dixon & Company
Waregem, Belgium
12 uur geleden
source : Experteer

Locatie : Reference code : SGU - 16776 Type : QA / QC Toegevoegd op : 13 / 08 / 2020 Over onze klantDeze onderneming is dankzij het sterk ondernemerschap, de strategische acquisities en het continu investeren in de juiste middelen op enkele decennia tijd uitgegroeid tot wereldmarktleider in de sector.

Momenteel stellen zij ruim 35.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 10 miljard euro, cijfers die ieder jaar gestaag blijven toenemen.

Om het succesverhaal verder uit te bouwen zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een gepassioneerde Quality Manager die graag mee aan de kar wil trekken van dit succesverhaal en via zijn / haar kennis en inzicht mee het kwaliteitsgebeuren naar een hoger niveau wil tillen.

JobomschrijvingUitwerken van een korte- en lange termijn kwaliteitsbeleid gekoppeld aan concrete plannen om de vooropgestelde doelstellingen te realiseren.

Opzetten van de nodige structuren om kwaliteit te integreren in het dagelijkse werk en implementeren van een continue verbetercultuur.

Kritisch analyseren van bestaande processen en formuleren van voorstellen om de kwaliteitsborging naar een hoger niveau te tillen.

Behandeling van leveranciers- en klantenklachten en ondernemen van de nodige acties om deze in de toekomst te vermijden.Rapporteren van de resultaten aan de Productie Manager.

ProfielMaster industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur.Min 3 jaar relevante werkervaring als quality engineer of quality manager binnen een productieomgeving.

Je bent kritisch ingesteld, houdt van continu verbeteren en durft out-of-the-box denken.Je bent gebeten door het kwaliteitsgebeuren.

AanbodZeer interessant salarispakket, inclusief wagen met tankkaart en tal van andere voordelen.Glijdende werkuren en 36 verlofdagen die je volledig vrij mag opnemen (geen collectief verlof).

Tal van opleidingen die jou de best mogelijke ondersteuning zullen bieden om een echte expert te worden in je vak.Een boeiende positie binnen een financieel gezond sterk groeiend bedrijf waar professionaliteit en het nemen van initiatief hoog in het vaandel wordt gedragen.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met enthousiaste werknemers die allen mee aan de kar trekken om de best mogelijke resultaten te behalen : Ideaal voor mensen die graag mee het verschil willen maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier