Verko(o)p)st)er M/V Eeklo
Damart
Eeklo, Belgium
1 dag geleden

Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken : rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

Functie

Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen.

De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces.

Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

Profiel

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector.

Je commerciële ingesteldheid is gebaseerd op twee essentiële waarden : nl. het plezier de klanten te ontvangen en hen tevreden te stellen.

Je bent energiek en uiteraard heb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging.

Het realiseren van objectieven prikkelt je.

Je bent een teamplayer en gepassioneerd door mode en verkoop.

Je hebt geen problemen met een flexibel uurrooster : minimum 18 uur tot 35 uur per week met zaterdagwerk.

Plaats tewerkstelling

Stationsstraat 82R, 9900 Eeklo >

Bekijk de route naar je werk

Aanbod

Wij bieden een boeiende en gevarieerde job aan met een competitief verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Dit alles binnen een internationale en financieel gezonde groep waar waarden als teamspirit, gevoel voor innovatie en passie voor de klanten belangrijk zijn.

Contactpersoon

Sophie Van Der Sypt HR Partner Stel een vraag Bekijk linkedin profiel Solliciteer hier Keer terug Share : Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Afprinten

Jouw collega's >

Bekijk alle getuigenissen

Gerda - Verkoopster Passie voor de klant staat centraal Onze klanten zijn heel erg belangrijk. We proberen steeds aan de noden van de klanten te voldoen want een tevreden klant, die komt altijd terug.

Na verloop van tijd begin je de klanten te kennen en worden die een beetje familie en kan je al eens een praatje slaan.Je probeert steeds zo goed ... >

Lees getuigenis

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier