Operations Coördinator (ploegenshift)
Manpower
Huizingen, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Operations Coördinator. In deze functie ontwikkel je tijd- en datamanagement en zorg je o.

b.v. de resourceplanning voor de verdeling van de taken binnen je team. Tevens krijg je de verantwoordelijkheid over de productiviteit en de leiding van dit team.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opleiding van je medewerkers volgens de training matrix. Enkele van jouw andere taken bestaan uit het ondersteunen van de supervisor in het herzien van de "Standard Operational Procedures", het uitvoeren van performance reviews volgens de vooropgestelde standaard en het identificeren van verbeteringsopportuniteiten en ondersteunen van de implementatie ervan.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar tweetalige (NED-ENG) Operations Coördinator met ervaring met operationele processen.

Kennis van het Frans wordt gezien als een pluspunt. Oplossingsgerichtheid en een hands-on mentaliteit zijn eigenschappen die onmisbaar zijn in deze functie.

Tevens ben je organisatorisch ingesteld en ga je op zelfstandige basis zeer gestructureerd te werk. Je beschikt bovendien over een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier