verkoper okay begijnendijk
Randstad
Begijnendijk, Vlaams-Brabant
1 dag geleden

job description

Als verkoper bij OKay help je klanten met volle goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen.

Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat!Elke dag ziet er anders uit bij OKay! Het ene moment beman je de kassa en even later steek je als verkoper een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel op orde of zorg je voor steeds gevuld rekken.

Loop jij over van de creatieve ideeën? Aarzel niet en deel ze met je team, eigen initiatief wordt steeds geapprecieerd!

qualification

 • Samenwerken : Een winkel uitbaten is teamwerk. Jouw talenten passen perfect bij die van je collega's, je kunt steeds op hen rekenen.
 • Dat is trouwens goed voor de sfeer ook.- Initiatief nemen : Naast vaste takenlijsten en procedures krijg je de nodige vrijheid om zelf te bepalen wat moet gebeuren.

  En dat doe je dan ook gewoon.- Flexibiliteit : Klanten winkelen op wisselende tijdstippen; 's ochtends, 's avonds, tijdens werkdagen en in het weekend.

  Je begint vaak al om 7 u. 's ochtends. Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken deel uit van je leven.- Klantgerichtheid : Je bouwt gaandeweg een hechte relatie op met je klanten.

  Zo weet je steeds precies wat ze nodig hebben.- Een goede fysieke conditie : Je legt behoorlijk wat meters af op een dag en tilt veel dozen en kratten.

  Een sportieve instelling hoort er gewoon bij. Je komt terecht binnen een tof team waar steeds in familiale sfeer wordt samengewerkt.

  Je hebt de mogelijkheid regelmatig interessante opleidingen te volgen, zo kan je de klanten nog beter informeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier