winkelverantwoordelijke
Colora
Veurne, Belgium
1 dag geleden

jouw functie

Als winkelverantwoordelijke ben je het gezicht en de ambassadeur van jouw winkelpunt. Je begeleidt klanten maar coacht, motiveert en inspireert ook je medewerkers.

Met commerciële flair bouw je colora als merk verder uit en neem je beslissingen om het rendement van jouw winkel te maximaliseren.

Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke is uitgebreid, uitdagend en afwisselend :

je staat in voor een vlotte verkoop, neemt de operationele leiding voor jouw rekening, bouwt je eigen commerciële netwerk uit en haalt het beste uit je team.

Laat je echter niet afschrikken als niet op elk vlak even ervaren bent we voorzien voor elke werknemer een uitgebreid en gepersonaliseerd opleidingstraject.

jouw profiel

Je bent een ondernemer pur sang en combineert een klantgerichte aanpak met een neus voor commerciële opportuniteiten.

Je bent enthousiast en leergierig en wil een specialist worden in onze producten en diensten zowel op technisch als esthetisch vlak.

Je laat je niet snel uit je lood slaan. Integendeel, je ziet tijdig waar bijsturing nodig is en tilt hierdoor jouw winkel naar een hoger niveau en nóg betere financiële resultaten.

vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met onze recruiter.

ons aanbod

In de eerste plaats een plezante en aangename werkomgeving. Want als je graag doet wat je doet, dan voelt werken niet als werken aan.

Fijne collega’s waarmee je elke dag je passie voor kleur en verf deelt en op wie je kan vertrouwen.

We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten en investeren in jouw professionele carrière. Je volgt een persoonlijk opleidingstraject met theoretische vorming en praktische training, e-learnings en coaching-sessies in de winkel.

Je krijgt alle kansen om bij te leren en je verder te specialiseren in kleur- en / of technisch verfadvies.

Ben je organisatorisch sterk? Wil je meer focussen op de technische kant van verf? Of inspireer je liever mensen met kleur?

Ben je een creatieveling die zich graag uitleeft tijdens workshops? Bij colora houden we van enthousiasme en initiatief.

We stimuleren je om bij te leren en je krijgt de nodige tools om je job goed te doen.

We geven je een voltijds contract met een marktconform loon naar werken. We willen vooral dat de job-inhoud je aanspreekt, de financiële details bespreken we liever onder vier ogen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier