Technieker Security Elektriciteit
IMPACT
Zaventem, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobomschrijving Als Technieker Security ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en / of opvolgen van montage-activiteiten op vlak van elektriciteit, instrumentatie en PLC-techniek.

Dit zowel binnen projecten als onderhoudscontracten. Daarnaast bied je ook ondersteuning binnen welbepaalde projecten met als doel knowhow op te bouwen m.

b.t. projecten en installaties. Je takenpakket : - Zelfstandig uitvoeren van montage-activiteiten in het kader van projecten (elektrisch, instrumentatie en PLC techniek, en in mindere mate basis mechanisch), in het eigen atelier of bij de klant, en dit voor een kleinschalig project of als deel van een groter montageteam.

 • Uitvoeren van een aantal preventieve of periodieke onderhoudstaken - Verzorgen van wachtdiensten in het kader van onderhoudscontracten en het overgaan tot actie in geval van storing - Ondersteunen van de Project Ingenieur bij bepaalde taken bij de klant, zoals testen, indienstname en stand-by bij een nieuwe installatie - Bijstand en advies verlenen aan klanten Gewenst profiel Je hebt een Bachelor diploma in een technische richting (elektriciteit / automatisering) Je kan terugkijken op minstens 3 jaar relevante ervaring Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels, en hebt een behoorlijke kennis van het Frans Je hebt goede communicatieskills, en dit zowel verbaal en schriftelijk Je hebt een goede kennis van Microsoft office Je bent in het bezit van een rijbewijs B Aanbod Vast werk na een succesvolle interimperiode.
 • Een job met werkzekerheid. Een uitdagende job bij een grote firma die doorgroeimogelijkheden biedt. Attractief loonspakket en extra-legale voordelen. ADV-dagen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier