OPERATOR PERS
Accent
Kortemark, BE
4 dagen geleden

Dit bedrijf gelegen in Kortemark van degrootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positiein de productie van kleidakpannen.

Men streeft voortdurend naarvernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen.Dit bedrijf is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203fabrieken circa 14.

000 werknemers te werk. Zowel door interne groeials door acquisities heeft deze steenbakkerij op de Belgische marktvan gevelstenen binnenmuurstenen kleidakpannen en -klinkers eensterke plaats ingenomen.

Men beschikt over 12 productievestigingenin ons land met een totale personeelsbezetting van ca. 1.100werknemers. De 18 kleigroeves liggen meestal in de nabije omgevingvan defabrieken.

Functiebeschrijving

Jebent de eerste schakel in het productieproces. Dit betekent dat jeverantwoordelijk bent voor de juiste vorm afmetingen en bezandingvan de baksteen.

Je staat in voor de bediening van de persmachinealsook voor de toeslagstoffen en de zandvoorraad voor de bezanding.Je zorgt voor een veilige en nette werkomgeving.

Je voert kleineonderhoudswerken uit aan de persmachine. Dit alles in eengevarieerde productieomgeving van een wereldspeler in debouwindustrie.

Functie-eisen

 • Je bent handig en hebt een sterke interesse in mechanica ? Je kanzelfstandig werken ? Je bent bereid in ploegensystemen te werken ?
 • Je bent mechanisch sterk; kennis van elektriciteit / elektromechanica is meegenomen ? Je bent niet bang van vet ofstof

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een boeiende job in een groeiende onderneming ? De ruimte ominitiatief te nemen en jouw functie verder te ontwikkelen ? Eencompetitief salaris aangevuld met andere voordelen zoalshospitalisatieverzekering groepsverzekering maaltijdchequesenz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier