verkoper (m/v) voor slagerij gezocht! - optie vast
Randstad
Ichtegem, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Samen met je collega's sta je in voor het verkopen van de vleeswaren. Daarnaast sta je ook open om mee te helpen bij de bereidingen en het versnijden van het vlees.

Je schrikt niet terug om dagelijks in contact te staan met de klanten. Je helpt ook bij het opruimen van de winkel en je hebt ervaring met de kassa.

 • Profielbeschrijving : DRINGEND! Hadden 2 verkoopsters in dienst maar de 2de is gisteren ook niet meer komen opdagen. Belangrijk : - Iemand met kassaervaring is groot pluspunt - Uren : Di-Woe-Vrij : tussen 8 & 9u opstarten tot 19u (Laatste halfuur help je mee poetsen in de winkel) met 1u pauze.
 • Maandagnamiddag : vrij Donderdag : vrijZondag : vrij Zaterdag : tussen 8 & 9u opstarten tot 19u (Laatste halfuur help je mee poetsen in de winkel) met 1u pauze.

  1 op 2 zaterdagen werk je in de namiddag, die dan gecompenseerd wordt met een woensdagnamiddag vrij. NL! PC 201 Voorstelling mét referentie naar slagerij.

  calleeuw outlook.com- Aantal uren / week : - Aantal dagen / week :

  qualification

 • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de verkoop, liefst in een slagerij. - Je hebt ervaring met de kassa, en kan hier ook discreet mee omgaan.
 • Jouw drive zijn de klanten die dagdagelijks langskomen! Helpen is een passie voor jou - Je staat open om mee te helpen bij het versnijden en bereiden van de vleeswaren - Leuke sfeer in een tof team - Toffe werkgever - Werken in eigen regio - Indien u meer info wenst over de werkuren : neem dan contact op met ons katnoor.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier