Process Engineer-Fulltime
Tarkett
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, België
28 minuuten geleden

Omschrijving

Ben je gebeten door optimalisaties? Dan ben jij misschien de proces ingenieur die we zoeken!

Wie zijn wij?

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient Tarkett klanten in meer dan honderd landen wereldwijd.

Met 13.000 medewerkers en 36 productielocaties, verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden.

Tarkett zet zich in voor duurzame ontwikkeling en bevordert de circulaire economie. In de vestiging in Dendermonde worden hoogkwalitatieve tapijtvloeren geproduceerd.

Wat ga je doen?

Als proces ingenieur ben jij de drijvende kracht om het rendement en de efficiëntie in de productie te verhogen. Jij bent in staat om verliezen te identificeren en te reduceren / elimineren.

Hiervoor werk je verbeterprojecten uit, om deze samen met de productieafdelingen te realiseren. Procedures uitschrijven, werkinstructies aanmaken en training geven, vormen integraal deel van het verbeterproject.

Daarnaast onderzoek je mogelijke nieuwe processen.

Jouw rol en verantwoordelijkheden :

 • Je trekt en begeleidt procesverbeteringen en verbeterprojecten (ook 5S projecten).
 • Via opvolging van het productieproces (storingen, stilstanden) krijg je inzicht in de verliezen van het proces. (logistiek, energie, machine, kwaliteit, ).
 • Op basis van de verliezen werk je verbeteracties uit, start je deze op en volg je ze verder op (KPI, tracking chart).
 • Je organiseert meetings met de betrokken partijen of neemt deel aan meetings.
 • Om de acties te verzekeren stel je procedures en instructies op om deze vervolgens via opleidingen over te brengen naar de productiemedewerkers.
 • Je doet onderzoek naar nieuwe technologieën en introduceert deze op de werkvloer.
 • Je ondersteunt mee de aanvraag voor investeringen ter realisatie van verbeteracties en nieuwe technologieën.
 • Je werkt actief mee aan het veiligheids- en energiebeleid.
 • Jouw profiel :

 • Je hebt een bachelor diploma en een technische affiniteit.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met processen en / of projecten binnen een productieomgeving.
 • Je bent hands-on, oplossingsgericht en flexibel ingesteld. Je beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband.
 • Anderzijds kan je ook zelfstandig doelen bereiken en heb je sterke organisatorische skills.

 • Je hebt een heel goede kennis Nederlands en spreekt ook vlot Engels zodat je zonder problemen met andere Tarkett-sites en buitenlandse leveranciers kan communiceren.
 • Je bent vlot met de courante MS Office-programma’s (Excel, Outlook, Powerpoint, Word).
 • Heb je kennis van projectmanagement? Dan is dat een groot pluspunt!
 • Je bent op zoek naar een voltijdse tewerkstelling binnen de kantooruren. Ons glijdend uurrooster geeft je extra vrijheid om je werkdag af te stemmen op je privéleven.
 • Mocht het voor de uitvoering van een bepaald project eens nodig zijn, dan ben je uiteraard bereid om je werkuren tijdelijk aan te passen aan het ploegensysteem van onze productie.

  Wat mag je van ons verwachten?

  We bieden jou een afwisselende en uitdagende job in een innovatief, vooruitstrevend bedrijf waar creatief meedenken en het tonen van initiatief sleutelbegrippen zijn.

  Je krijgt bij ons alle kansen om je talenten verder te ontwikkelen, wij voorzien de nodige opleidingen. Uiteraard hoort bij deze functie ook een competitief salaris, aangevuld met een aantal extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen).

  Solliciteren op deze functie?

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om mee te werken aan de toekomst van ons bedrijf? Aarzel dan niet en stuur je CV door naar jobs.

  be tarkett.com. We kijken ernaar uit kennis met jou te maken!

  Primaire locatie

  Europe & Middle East-België-Oost-Vlaanderen-Dendermonde

  Dienstverband

  FulltimeReisfrequentie : 0%

  Vacaturenummer : 05531

  05531

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier