Medewerker tuinmeubelen, zwembaden en barbecue's
Vijver-en Tuincentrum Pelckmans
Turnhout, BE
18 uur geleden

Je functieAls verkoopmedewerker van tuinmeubelen ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten. Op basis van hun behoeften voorzie jij vakkundige advies en help je waar nodig.

Het aanvullen en presenteren van de binnengekomen artikelen behoren tot jouw taken evenals het klaarzetten van de bestellingen.

Je hebt interesse in onze producten en weet hoe belangrijk de presentatie hiervan is. Je houdt je afdeling netjes. In het najaar help je mee aan de opbouw en verkoop van de Kerst.

Je profiel Een vlotte, klantvriendelijke en communicatieve instelling en je spreekt vlot Nederlands. Een servicegerichte mentaliteit.

Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken. Zelfstandig kunnen werken, en problemen oplossen waar nodig, verantwoordelijkheidszin.

Ervaring in de verkoop is een pluspunt. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol) Verwachte resultatenEen goede verkoop naar verwachting van de tuinmeubelen met als doel tevreden klanten die graag willen terugkomen naar vijver- en tuincentrum Pelckmans door het juiste advies te geven op een klantvriendelijke manier.

Ons aanbod Een aangename werksfeer in een dynamisch familiebedrijf in volle expansie Uitdagende en boeiende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling Een salarispakket in overeenstemming met je achtergrond en ervaring Ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling Vlot bereikbaar met openbaar vervoer Wij bieden je een job via een uitzendkantoor, altijd met de optie tot vast dienstverband voor mensen met de juiste attitude en instelling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier