Connect-ICT - Java Developer
Connect-ICT
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie Als Java developer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector.

Jij bent diegene die zich bezig houdt met automatisering en informatica. Profiel Bezit je over één van de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken : Java Spring REST API's JUnit Kennis Agile / Scrum .

 • Bekend met verschillende IT-concepten, methoden en technieken Wij bieden jou als CONNECT developer Een competitief salarispakket met extra legale voordelen Firmawagen met tankkaart Hospitalisatieverzekering / Groepsverzekering Doorgroeimogelijkheden met een persoonlijke begeleiding door ervaren IT professional die zelf 20 jaar als IT professional aan de slag was Ruim aanbod van certificeringen Diverse werkomgevingen waar je met de nieuwste technologieën in aanraking zult komen Leuke meet-ups met andere ICT'ers om kennis op te doen en kennis te delen Een superplek tussen IT professionals! Come and talk to us !
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier