Huisartsenpraktijk Ruggeveld (Deurne, Antwerpen) zoekt collega (tijdelijk of vast)
Domus Medica
Deurne, België
4 dagen geleden

Functie omschrijving We zoeken een arts die ons team komt versterken! Vijf ervaren huisartsen hebben in 2018 een nieuwe innovatieve groepspraktijk hebben opgericht.

Ondertussen is de praktijk verder aan het groeien en zijn we op zoek naar nog een toffe collega om ons team te versterken.

Alle modaliteiten zijn bespreekbaar. Bezoek alvast onze website en neem vrijblijvend contact op met ons voor een kennismaking of gesprek.

https : / / huisartsenpraktijkruggeveld.be / Over de praktijk

 • Mooie, ruime en moderne en up-to-date praktijk.
 • Gevarieerd patiëntenbestand.
 • Ondersteuning door VIHP (verpleegkundige in huisartsenpraktijk).
 • Vlotte samenwerking met zelfstandige diëtiste en psychologe die een ruimte huren in de praktijk.
 • Alle raadplegingen zijn op afspraak.
 • Online afsprakensysteem.
 • Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt.
 • Ons fulltime bemand secretariaat zorgt dat we ons voornamelijk op onze medische taken kunnen focussen. Onze praktijk heeft ook een ECG, doptone, spirometrie, frigo voor vaccins en autoclaaf op een centrale plaats in de voorraadkamer.
 • Onze VIHP kan ook altijd de spirometrie of het ECG afnemen indien je dit wenst. Wachtdienstregeling & werktijden We zijn aangesloten bij een georganiseerde week- en weekendwachtdienst van de kring HAKAO (Huisartsenkring Antwerpen Oost) met wachtpost gelegen naast het AZ Monica ziekenhuis.

  We streven naar een goede verhouding tussen werk en vrije tijd. Op de drukke momenten is er een mogelijkheid dat een interim arts ons komt versterken.

  De meeste artsen hebben een vaste vrije (na)middag. Eén keer per week hebben we een vast uur voor overleg (alle artsen en de verpleegkundige).

  De verpleegkundige kan veel taken uit handen nemen. Ook heeft het labo een lokaal (vooraan in de praktijk) waar op maandag, woensdag en vrijdag de bloednames gebeuren.

  EMD pakket & consultatiesysteem We werken met Daktari voor de medische dossiers, ons agendasysteem is MYA en we hebben ondersteuning voor de IT door EGEO.

  Alle raadpleging is op afspraak. Patiënten kunnen bellen naar het onthaal of online inboeken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier