Senior HR Business Partner
Smals
Brussel, Belgium
3 dagen geleden

Als continu groeiende onderneming is Smals op zoek naar een ervaren HR Business Partner.

Je fungeert als SPOC tussen de HR diensten en de business en verzekert tevens een goede communicatie tussen de verschillende betrokken partijen.

Je werkt mee aan het uitvoeren en realiseren van een verantwoord kwalitatief HR beleid dat overeenstemt met de algemene strategie van het bedrijf.

Je biedt een optimale HR dienstverlening aan onze klanten dat volgende domeinen van HR omvat : functieclassificatie, rekrutering, procesoptimalisatie en -ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, competentiemanagement, learning en development, Hiervoor zal je nauw samenwerken met de verschillende secties van de HR afdeling.

Profiel

Je hebt een Master en minstens een vijftal jaar ervaring in een generalistische functie of in meerdere domeinen binnen een HR-omgeving (loopbaanbegeleiding, succession planning, compensation & benefits, vorming, manpower planning, )

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je blinkt uit in het ontwikkelen van vertrouwensrelaties met de verantwoordelijken binnen je divisie.

Je werkt proactief, hebt zin voor initiatief en kan autonoom werken.

Je bent assertief en empathisch.

Je hebt een zeer goede kennis van het Frans.

Ervaring in een IT-omgeving is een pluspunt.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier