Young Graduate Elektromechanica- VAST CONTRACT
Manpower
Oudenaarde
5 uur geleden

Job Description

Gedurende dit Young Graduate programma krijg je de kans om kennis te maken met alle aspecten van techniek binnen een productieomgeving.

Na dit jaar krijg je de kans om te kiezen welke richting je wil uitgaan. Dit kan in de richting van Teamleader Techniek, werkvoorbereider, technieker als ook technisch specialist van een bepaalde tak binnen de productie gaande van Automatisatie, Mechanica, Elektriciteit, enz.

De bedoeling is om jou de kans te geven alle aspecten van techniek te ontdekken zodanig dat je na dit jaar exact weet wat je wil en ook kan doorgroeien in deze functie.

Client Description

Young Graduate Elektromechanica

onder onmiddellijk vast contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Samen met één van onze klanten gaan wij op zoek naar een Junior kandidaat Elektromechanica / Mechanica / elektriciteit (M / V).

Candidate Profile

Wij gaan specifiek op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters of kandidaten met een eerste werkervaring. Verder ben je in het bezit van een hoger technisch diploma gaande van Elektromechanica, Mechanica, Elektriciteit, automatisatie enz.

Je bent leergierig gedreven en wil graag alle aspecten van een Technische omgeving leren kennen alvorens te moeten kiezen welke rol je hierin zal spelen.

Verder wil je gedurende dit jaar ook nog heel wat bijleren en jouw kennis nog versterken.

Client Offer

Vanaf dag één zal je een vast contract aangeboden krijgen van de firma dit met een mooie en marktconforme verloning. Verder zal je samen met nog andere Young Graduates de kans krijgen om te groeien binnen de firma.

Zo kom je terecht in een uitdagende job waar je de kans krijgt diverse opleidingen en trainingen te volgen.

Gedreven, Honger naar meer en op zoek naar een werkgever die het beste uit jou wil halen ?

Contacteer Jelle Verlinden op 056 / 24 77 54 of stuur je CV naar jelle.verlinden manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier