Office Manager
Colas
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Bedrijf

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur.

Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers.

Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Functiebeschrijving

Colas Belgium is in volle groei. Daarom zoeken wij een ervaren Office Manager ter ondersteuning van onze CEO en CFO. Wij bieden een vast contract aan.

In eerste instantie zal je beide managers breed op administratief vlak ondersteunen. Stelselmatig zal je bijkomende versterking bieden in het verder uitbouwen en optimaliseren van de bestaande structuren op vlak van interne en externe communicatie in het Nederlands, Frans en Engels.

Wij rekenen hiervoor op jouw eerdere ervaring.

Je zal deel uitmaken van een 2-talig team en regelmatig in contact staan met onze collega's in Frankrijk.

Profiel

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante richting, aangevuld door minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent (bijna) 2-talig Nederlands-Frans (gesproken en geschreven)
 • Je werkt zeer vlot met Office (Excel - Powerpoint...) en je bent goed vertrouwd met ERP-pakketten en social media
 • Je bent van nature uit gestructureerd en werkt graag planmatig
 • Je bent communicatief en weet hoe je prioriteiten te stellen én te communiceren op een respectvolle manier
 • Je bent stressbestendig en je denkt in opportuniteiten in plaats van problemen
 • Je zoekt een professionele vaste uitdaging in de ruime omgeving van Neder-over-Heembeek
 • Wij bieden

  Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende vaste functie met permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier