Buyer
Manpower
Heverlee
3 uur geleden

Job Description

Voor onze klant, actief in de medische farma industrie, zijn wij op zoek naar een aankoper. In deze functie word je enerzijds mede verantwoordelijk voor de aankoop voor het distributiecentra en anderzijds zal je instaan voor projectmatige aankopen.

Hierbij neem je het gehele "purchase to pay process" en de contractonderhandelingen met de leveranciers voor jouw rekening.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met interne klanten en word je hét aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit de ontwikkeling en implementatie van de "Sourcing strategies and Plans", het toepassen van KPI's waar nodig, het bepalen van het aankoopbudget en het uitvoeren van kostenbesparende en verbeteringsprojecten op zowel korte als lange termijn.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Buyer te Heverlee.

Candidate Profile

Voor de functie van Buyer beschik je over een hoger diploma in een Economische richting en heb je interesse in de farmaceutische industrie.

Je beschikt over een ruime ervaring als aankoper binnen een internationale omgeving. Je deinst er niet voor terug om een project van nul af aan uit te werken en je houdt van uitdagende onderhandelingen.

Je beschikt over een echte hands-on mentaliteit, je bent communicatief ingesteld en bezit een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Client Offer

Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een professionele organisatie waar een overlegcultuur heerst en waarbij de LT-

visie zeer belangrijk is. In deze functie krijg je de kans om je ervaring binnen de aankoop aan te wenden om projectmatig aan het werk te gaan.

Hieraan gekoppeld gaat een zeer competitief verloningspakket met extralegale voordelen. Ben jij de aankoper naar wie onze klant op zoek is?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier