Begeider dagbesteding - praktische ondersteuning
11.11.11
Ternat, Belgium
3 dagen geleden

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor ons team dagbesteding te versterken. Je hebt minstens een diploma secundair onderwijs of professionele bachelor in een sociaal-agogische richting.

We bieden een voltijds contract aan van bepaalde duur tot 30 / 06 / 2019, met reële kans op verlenging.

Je bent werkzaam over de ganse regio van de dienst. Je biedt begeleiding aan huis van de cliënt en activiteiten in ons atelier te Halle.

Je neemt samen met je collega's van het team de praktische ondersteuning en dagbesteding op van onze cliënten, voornamelijk personen met een licht-mentale beperking.

Binnen de dagbesteding bieden we zowel individuele als collectieve activiteiten aan. Bij de individuele dagbesteding werk je een aanbod uit op maat van de cliënt.

Het gaat hierbij zowel om activiteiten aan huis als op verplaatsing. Bij de collectieve dagbesteding bied je samen met je collega's van het team dagbesteding activiteiten aan in kleine groep.

Deze activiteiten gaan door in ons atelier te Halle of op verplaatsing (voornamelijk uitstapjes in kleine groep).

De praktische ondersteuning omvat hulp bij dagdagelijkse activiteiten zoals boodschappen, keline huishoudelijke taken en kleine klusjes in huis.

Je ondersteunt de cliënt tevens bij het bezoek aan dokters en het ziekenhuis.

De psycho-sociale begeleiding van de cliënt wordt opgenomen door de vaste begeleider. Afstemming van de zorg met de vaste begeleider is dan ook erg belangrijk.

Je beschikt over een rijbewijs B en eigen wagen. Er wordt voorzien in een vergoeding voor dienstverplaatsingen.

Je komt terecht in een boeiende sector in volle ontwikkeling met nieuwe uitdagingen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier