Werfleider seininrichting spoorwegen (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Deerlijk, BE
21 uur geleden

Profiel

Voor onze klant zijn wij Konvert Office, op zoek naar een Werfleider seininrichting spoorwegen (m / v) : Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, de werkverdeling en dagelijkse supervisie van werken rond en onder het spoor Je volgt de werven van nabij op en stuurt de ploegen rechtstreeks aan.

Je waakt over de toepassing van de kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je stelt korte termijn planningen en werkvoorbereidingen op.

Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en materieel op de werf aanwezig zijn en dat de ploegen weten wat hen te doen staat.

Je leert de spoorwegomgeving grondig kennen en leert over de gebruikte technieken en materieel. Je maakt je de technische richtlijnen van de klant eigen.

Je leert de meetstaatposten kennen en denkt samen met de projectleider na over optimalisatie van uitvoeringstechnieken. Je rapporteert maandelijks over uitgevoerde werken zodat deze gefactureerd kunnen worden.

Je verdeelt je tijd tussen aanwezigheid op de werf, contact met de klant en administratieve opvolging. Je werkt hoofdzakelijk overdag maar volgt regelmatig de opstart van de nachtploegen mee (22.

00u - 24.00u op de werf) Je begeleidt occasioneel nachtwerken gedurende de volledige nachtshift (23.00u - 05.00u)

Aanbod

De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren. Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren.

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren.

Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren. Specifieke attesten van het personeel controleren.

Samen met een klant een werf opleveren. Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren.

Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren. De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen.

De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen Je werkt binnen een jong en dynamisch team waar je je talenten kan ontplooien en projecten zelfstandig kan leiden.

We bieden je een marktconform salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf met een zeer vlakke structuur waar directe communicatie en coaching voorop staan.

Vereiste kwalificaties

Je hebt idealiter een technische opleiding genoten (bv. Bachelor Bouw) Kennis planlezen is essentieel. Je hebt interesse voor en een basiskennis van werfmachines.

mechaniek, hydrauliek, heffen en hijsen) Je kan vlot met Excel en Word werken. Je bent gedreven maar houdt het hoofd koel in moeilijke situaties.

Je bent een echte people manager, communiceert assertief en diplomatisch. Je hebt aandacht voor kwaliteit en veiligheid.

Je bent flexibel. Bij voorkeur kennis van het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier